Bb Erzurumspor - Kasımpaşa - Kasimpasa 1 2 Bb Erzurumspor Mac Sonucu Ozeti Takvim - Bb erzurumspor ile kasımpaşa bugüne kadar 3 maçta karşı karşıya gelmiştir.

Bb Erzurumspor - Kasımpaşa - Kasimpasa 1 2 Bb Erzurumspor Mac Sonucu Ozeti Takvim - Bb erzurumspor ile kasımpaşa bugüne kadar 3 maçta karşı karşıya gelmiştir.. Spor toto süper lig'in 10. Kasımpaşa'nın sayısını 73'te isaac thelin kaydetti. Bb erzurumspor, puanını 16'ya çıkarırken; 19 büyükşehir belediye erzurumspor 38 37. Bb erzurumspor yarın evinde oynayacağı kasımpaşa maçının hazırlıklarını tamamladı.

Erzurumspor'un galibiyet golleri cenk ahmet ve ricardo gomes'ten geldi. Hakem, maçın son düdüğünü çalıyor. Haftasında bb erzurumspor, kasımpaşa'yı ağırlıyor. On sofascore livescore you can find all previous bb erzurumspor vs kasımpaşa results sorted by their h2h matches. Bb erzurum ile kasımpaşa yarın saat 20.30'da kazım karabekir stadyumu'nda karşı karşıya gelecek.

Bb Erzurumspor 1 Kasimpasa 1 Mac Sonucu
Bb Erzurumspor 1 Kasimpasa 1 Mac Sonucu from im.haberturk.com
Bb erzurumspor played against kasımpaşa in 2 matches this season. 19 büyükşehir belediye erzurumspor 38 37. Haftasında bb erzurumspor sahasında kasımpaşa ile karşılaştı. Kasımpaşa'nın sayısını 73'te isaac thelin kaydetti. Bb erzurumspor yarın evinde oynayacağı kasımpaşa maçının hazırlıklarını tamamladı. Son kolon toplam kart üst için süper lig 2020/21 sezonunda bb erzurumspor ve kasımpaşa arasında oynanan maçlardaki gerçekleşme yüzdesidir. Haftasında büyükşehir belediye erzurumspor, kasımpaşa'yı konuk ediyor. Dk.40 lokman gör (büyükşehir belediye erzurumspor), dk.79 diagne (penaltıdan) (kasımpaşa).

Kasımpaşa'da derrick luckassen, 90+1'de kırmızı kart gördü.

Bb erzurumspor, puanını 16'ya çıkarırken; M.ö spor toto süper lig'in 10. Bb erzurumspor yarın evinde oynayacağı kasımpaşa maçının hazırlıklarını tamamladı. Kasımpaşa bu sonucun ardından puanını 19'a yükseltirken bb erzurumspor haftayı 7 puanla kapadı. Spor toto süper lig'in 27.haftasında kasımpaşa ile bb.erzurumspor ateş hattını yakından ilgilendiren maçta karşı karşıya geldi. Bb erzurumspor played against kasımpaşa in 2 matches this season. Bu sonuçla bb erzurumspor puanını 7'ye yükseltirken kasımpaşa da 19. Son kolon toplam kart üst için süper lig 2020/21 sezonunda bb erzurumspor ve kasımpaşa arasında oynanan maçlardaki gerçekleşme yüzdesidir. Bb erzurumspor ile kasımpaşa bugüne kadar 3 maçta karşı karşıya gelmiştir. Kasımpaşa'da derrick luckassen, 90+1'de kırmızı kart gördü. Hakem, bb erzurumspor yarı alanının ortalarında kaleye uzak bir mesafede kasımpaşa lehine faul kararı veriyor. Yılmaz vural'ı çalıştırdığı büyükşehir belediye erzurumspor ise 37 puanda kaldı. Spor toto süper lig'in 10.

Spor toto süper lig'in 10. Kasımpaşa bu sonucun ardından puanını 19'a yükseltirken bb erzurumspor haftayı 7 puanla kapadı. 31' cenk ahmet alkılıç, 68' ricardo gomes (büyükşehir belediye erzurumspor), 73' thelin (kasımpaşa). Kasımpaşa'nın sayısını 73'te isaac thelin kaydetti. Bb erzurumspor yarın evinde oynayacağı kasımpaşa maçının hazırlıklarını tamamladı.

Kasimpasa 1 2 Bb Erzurumspor Mac Sonucu Ozeti Takvim
Kasimpasa 1 2 Bb Erzurumspor Mac Sonucu Ozeti Takvim from iatkv.tmgrup.com.tr
Spor toto süper lig'in 27.haftasında kasımpaşa ile bb.erzurumspor ateş hattını yakından ilgilendiren maçta karşı karşıya geldi. M.ö spor toto süper lig'in 10. Son kolon toplam kart üst için süper lig 2020/21 sezonunda bb erzurumspor ve kasımpaşa arasında oynanan maçlardaki gerçekleşme yüzdesidir. Bb erzurumspor played against kasımpaşa in 2 matches this season. Haftasında kasımpaşa, büyükşehir belediye erzurumspor ile karşı karşıya geldi. M.ö bb erzurumspor ile kasımpaşa, tarihlerinde ilk kez karşılaşıyor. Kasımpaşa bu sonucun ardından puanını 19'a yükseltirken bb erzurumspor haftayı 7 puanla kapadı. Haftasında bb erzurumspor, kasımpaşa'yı ağırlıyor.

Spor toto süper lig'in 10.

Dakikada orta sahada topu alan trezeguet'in topu sürerek ceza yayı üzerinden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kaleci sehic'te kaldı. Kasımpaşa'nın sayısını 73'te isaac thelin kaydetti. Spor toto süper lig'in 27.haftasında kasımpaşa ile bb.erzurumspor ateş hattını yakından ilgilendiren maçta karşı karşıya geldi. Yılmaz vural'ı çalıştırdığı büyükşehir belediye erzurumspor ise 37 puanda kaldı. 39'uncu dakikada sol kanattan gelişen kasımpaşa atağında varga ortasını yaptı. Haftasında büyükşehir belediye erzurumspor evinde kasımpaşa'yı konuk edecek. Hakem, bb erzurumspor yarı alanının ortalarında kaleye uzak bir mesafede kasımpaşa lehine faul kararı veriyor. Haftasında bb erzurumspor sahasında kasımpaşa ile karşılaştı. Haftasında bb erzurumspor ile kasımpaşa karşı karşıya geldi. Kasımpaşa bu sonucun ardından puanını 19'a yükseltirken bb erzurumspor haftayı 7 puanla kapadı. Kasımpaşa ise 22 puanda kaldı. Haftasında büyükşehir belediye erzurumspor, kasımpaşa'yı konuk ediyor. 31' cenk ahmet alkılıç, 68' ricardo gomes (büyükşehir belediye erzurumspor), 73' thelin (kasımpaşa).

Haftasında büyükşehir belediye erzurumspor evinde kasımpaşa'yı konuk edecek. Kasımpaşa'da derrick luckassen, 90+1'de kırmızı kart gördü. Kasımpaşa ise 22 puanda kaldı. Yılmaz vural'ı çalıştırdığı büyükşehir belediye erzurumspor ise 37 puanda kaldı. Haftasında büyükşehir belediye erzurumspor, kasımpaşa'yı konuk ediyor.

8lni7us9hlxtxm
8lni7us9hlxtxm from static.daktilo.com
M.ö bb erzurumspor ile kasımpaşa, tarihlerinde ilk kez karşılaşıyor. Bb erzurumspor ile kasımpaşa bugüne kadar 3 maçta karşı karşıya gelmiştir. Haftasında bb erzurumspor ile kasımpaşa karşı karşıya geldi. Bb erzurumspor played against kasımpaşa in 2 matches this season. Haftasında bb erzurumspor, kasımpaşa'yı ağırlıyor. Hakem, bb erzurumspor yarı alanının ortalarında kaleye uzak bir mesafede kasımpaşa lehine faul kararı veriyor. Spor toto süper lig'in 10. Kasımpaşa bu sonucun ardından puanını 19'a yükseltirken bb erzurumspor haftayı 7 puanla kapadı.

Spor toto süper lig'in 10.

On sofascore livescore you can find all previous bb erzurumspor vs kasımpaşa results sorted by their h2h matches. Bb erzurumspor, puanını 16'ya çıkarırken; M.ö bb erzurumspor ile kasımpaşa, tarihlerinde ilk kez karşılaşıyor. Bb erzurumspor yarın evinde oynayacağı kasımpaşa maçının hazırlıklarını tamamladı. Haftasında bb erzurumspor ile kasımpaşa karşı karşıya geldi. Son kolon toplam kart üst için süper lig 2020/21 sezonunda bb erzurumspor ve kasımpaşa arasında oynanan maçlardaki gerçekleşme yüzdesidir. Dakikada orta sahada topu alan trezeguet'in topu sürerek ceza yayı üzerinden yaptığı vuruşta meşin yuvarlak kaleci sehic'te kaldı. 8 mayıs 2021 tarihindeki karşılaşmanın başlama saati 20:30. 39'uncu dakikada sol kanattan gelişen kasımpaşa atağında varga ortasını yaptı. Dk.40 lokman gör (büyükşehir belediye erzurumspor), dk.79 diagne (penaltıdan) (kasımpaşa). Haftasında bb erzurumspor, kasımpaşa'yı ağırlıyor. 19 büyükşehir belediye erzurumspor 38 37. Hakem, maçın son düdüğünü çalıyor.

Posting Komentar

Lebih baru Lebih lama

Facebook